
Hadice pro transport potravinářského octa
| Aplikace | transport potravinářského octa ve výrobním procesu |
|---|---|
| Médium | ocet 15% |
| Pracovní tlak | 6 bar |
| Pracovní teplota | od +20°C |
Popis: Při transportu potravinářského octa ve výrobním procesu byla použita pryžová hadice SCOTLAND/LL BE o průměru DN 50. Na hadici jsou osazeny hygienické nerezové koncovky DIN 11851 s ozubeným hadicovým trnem a nerezovou maticí. Montáž pomocí lisovacích objímek LDR z nerezové oceli AISI 304.
Normy a požadavky:
- FDA 21 CFR 177.2600 – pro pryžové potravinářské hadice,
- BfR XXI kat.2 – pro plastové materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
- D. M. 21/03/73 – pro plastové materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
- CE 2023/06 – správná výrobní praxe pro materiály a výrobky určené pro styk s potravinami,
- CE 1935/04 – pro plastové materiály a předměty určené pro styk s potravinami.




